English French German Macedonian

Презентација на Чивнинг стипендии на британската влада

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Почитувани,

Во среда на 2 октомври со почеток од 12.30 часот во Универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“ – Битола ќе се одржи презентација за Чивнинг стипендии поддржани од страна на Британската влада.

Презентацијата ќе ја одржи претставник од Британската амбасада во Скопје и сите кои се заинтересирани за едногодишни постдипломски студии на било кој универзитет во Британија ќе можат да добијат повеќе информации за стипендијата.

 

 

 


Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер