English French German Macedonian

Промоција на „Пчеларски календар“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Хортикултурни библиотеки!

Промоција на „Пчеларски календар“ од проф. д-р Александар Узунов и м-р Борче Павлов.

Ве очекуваме на ден 23 ноември 2019 година, со почеток во 11 часот во просториите на Библиотеката.

 

 

 

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер