English French German Macedonian

Изложба „Нашите 365 денови...“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Одбележувањето на патрониот празник на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола започна со поставување на изложба на тема „Нашите 365 денови...“ во рамките на која ќе бидат претставени плакати од сите културни активности и настани кои ја обележаа тековната година, како и статии од периодичните публикации во кои се опишани тие активности. Изложбата ја подготвија вработените од Одделението за комплетирање и обработка на библиотечен материјал (периодични публикации). Богатата и разновидна дејност на Библиотеката пред битолската јавност и читателите ќе биде поставена во холот на Библиотеката од 3 до 10 декември 2019 година за достојно да ја претстави нејзината активна улога во збогатувањето на културниот живот на нашиот град.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер