English French German Macedonian

ДОКУМЕНТИ

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

icon Закон за културата (223.06 kB)

icon Закон за библиотеките (209.76 kB)

icon Закон за задолжителен примерок (114.48 kB)

icon Правилник за користење и чување на библиотечниот материјал (996.58 kB)

Завршни сметки, 2016

Даночен биланс, 2016

Завршни сметки, 2017

Даночен биланс, 2017

Пријава за вработување за оглас 1/2018

Статут на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола

Колективен договор

Правилник за организација и систематизација на работните места

Правилник за јавни набавки

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер