English French German Macedonian

Видео

Колку децата читаат книги?, 21.02.2016

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Новата австриска амбасадорка во прва посета на Битола, 20.11.2015

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Развој на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола, 24.04.2015

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Светски ден на книгата и авторското право, 23.04.2015

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

70 години постоење на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Пуштен во употреба нов корисен простор за битолската библиотека

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

ТВ ОРБИС - Битолската библиотека промовира 7 изданија во чест на својот патрон „Св. Климент Охридски“

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

ТВ Тера - CD за лица со оштетен слух

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Звукот на брановите

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Панихида 2013 - Павел Шатев

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Моја библиотека, Ритамот на градот - 12.07.2012

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Пловдив 29.06.2012

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Конгресната библиотека полна со македонски книги

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Достигнувањата на Библиотеката во 2011

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Меѓународни проекти на битолската библиотека

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Мини саем на книга „Битола чита“ од 15 јули до 15 август

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Детското творештво има иднина - 04.08.2011

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Слушај книга 09.06.2011

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

23 проекти за битолската библиотека 17.02.2010

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Од читалиште до библиотека 26.03.2010

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Битолската библиотека со музејска поставка 17.02.2011

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   

Универзитетската библиотека отворена за основците 13.02.09

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

   
Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер